Welkom op de website van VVV Tzummarum, de Vereniging voor Volksvermaken uit Tzummarum...

rabobank club support

#RaboClubSupport
 
 
 
Heeft u al op ons gestemd ?
 
 
 
V.v.V. Tzummarum e.o. doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank kunnen tot en met 25 oktober 2020 vijf stemmen uitbrengen op 3 van hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage.
Vorig jaar waren uw stemmen voor de kaatsvereniging maar liefst € 359,05 waard!  U steunt de deelnemende verenigingen in onder andere ons dorp toch ook (weer)? De volgende verenigingen doen mee: VvV Tzummarum eo, Tennisvereniging Opinoo, Gymvereniging Tonido, Muziekvereniging De Bazuin en Toneelvereniging Onno Zwier.
 
Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om onze kaatssport voor jong en oud te steunen met materiaal en voor het realiseren van een kaatsmuur. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van ons doel. Zegt het voort!
 
Hoe kunt u stemmen?
Heeft u een bankrekening en bent u lid van de Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland dan kunt u uw stem uitbrengen door in te loggen op internetbankieren Rabobank. Bij ‘zelf regelen’ kunt u via de button lidmaatschap op de site komen van de RABO Club Support 2020.
 
Alvast bedankt voor uw steun!
 
Met vriendelijke groet,
V.v.V. Tzummarum e.o.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Nieuws
  • Lees 785 keer

terug naar boven